Muutto edessä

Nyt on päässyt käymään niin, että menin ostamaan itselleni velkaa. Huimasti velkaa ja talon, jonne pääsemme muuttamaan kuun viimeinen päivä. Työt on vieneet tästä keväästä suuren palan aikaa ja oikeastaan kaikki muu on saanut nyt vähän jäädä. Harrastuksista taitaa haitarin venyttely olla ainoa, jota on jaksanut tänä keväänä edes pikkaisen tehdä, tästä palkintona SM-kisoissa Mäntsälässä saavutettu orkesterisarjan hopeasija.
Pakkailu on aloitettu jo pari viikkoa sitten, mutta nyt silti tuntuu siltä että aika vain loppuu kesken kun pitäisi ehtiä tekemään kaikenlaista muutakin kuin muuttaminen. Pojalla on nappulaliigassa turnauksia ja jotain marssitoimintaa, avokki lähtee purjehtimaan koko alkuviikoksi, tiistaina on tarhan kevätjuhla ja oikeastaan perjantai on ainut päivä aikaa kirjoittaa oppari valmiiksi. Sekin on niin pienestä kiinni, mutta aika ei vain riitä! MUR!
Töissä menee mukavasti, nyt vakkarina on kivaa kun ei tarvitse kantaa huolta huomisesta, mutta kesälomat on sitten vasta vuonna 2013. Tälle kesälle on luvassa kohokohtana matka Islantiin, JEEEE!!! Sitä on odotettu kauan ja ihanaa nähdä ystävä pitkästä aikaa kun tämä maantieteellinen ero on jokseenkin rajoittava entisiä viininmaisteluiltoja ja nopeita "hei mä tuun nyt kahville ootsä kotona" -vierailuja.
Viikonloppu meni puuhommissa mökillä, seuraavaa vapaata viikonloppua sitten saakin odottaa KAUAN! Talossa on niin paljon remppaamista ettei edes oikein tiedä mistä aloittaa. Tai no, keittiö on laitossa ensimmäisenä. Ostimme tori.fi kautta vanhan keittiön, josta maalaamme kaapin ovet ja asennamme sen paloina uuteen elämään. Tiskipöytä on saatu ystäviltä heidän rempastaan jääneenä jämänä ja toiseen keittiöön ostimme samaisen nettikirpparin kautta ison tiskitason, joka osoittautui varsin hyväksi löydöksi. Enää tarvitsee vain alkaa puunaamaan ja tekemään. Liesituuletinkin pitää vielä bongata jostain :) Katsotaan saako tonnin -puolentoista budjetilla käyttökelpoista keittiötä aikaan kalliiden uusien kalusteiden sijaan kierrätettyä käyttämällä. Ainakin ekologista ellei muuta! Keittiön jälkeen lista onkin sitten loputon: räystäskourut uusiksi, maalia sinne sun tänne, pihalle kukkasia, puulattian käsittely hiominen/vahaus..... jne....

Löysin ratsastuksen taas viime syksynä, siitä on tullut oikein mukava henkireikä vaikkei taidot ole kovinkaan kummoiset, on se hauskaa kaahailla kerran viikossa  pollen kanssa. Vuokraan heppaa yksityiseltä henkilöltä, joten harrastus ei tule kovin kuormittavaksi edes kukkarolle! :)

Kommentit

  1. Kauhee kun se on iso hevonen! :D En varmaan uskaltais edes selkään :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa! :D Ei se nyt niin iso ole, juuri sopivan kokoinen että jaksaa selkään pöngertää ilman jakkaraa... :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit