Kissua katsomaan

Edellisessä postauksessa olinkin laittanut muutamia kuvia työpaikkamme kissoista, jotka eivät siis ole kenenkään omia vaan niin sanottuja "kulkukissoja" tai "villikissoja". Täällä tuulissuolla niitä riittää. Nyt kuitenkin työkaverini loukutti kisut kiinni ja vei ne Leyserille. Kolme pentua ja emo vain jäivät kateisiin, epäilemme että ovat varmaan kuolleet ensimmäisiin pakkasiin tai kettu vienyt kun ei ole näkynyt. Liuta muita kuitenkin saatiin kiinni ja nyt ne ovat eläinsuojeluvalvojan hellässä huomassa ja saavat kaikki uudet kodit jossain vaiheessa. Harmaa kissa oli kuin olikin paksuna ja sitä pidetään erikoishellässä huomassa. Se saa synnyttää pennut eläinsuojaan ja sitten kaikki pennut hoidetaan asiallisesti uusiin koteihin. :) Lisäksi vielä Ronni-kissun lisäksi sinne joutui kaksi aikuista kissaa ja oranssi pentu. Kaikista tulee kuulemma oikein hyviä kotikissoja, osoittavat jo nyt parinviikon karanteenin jälkeen sosiaalisia piirteitä.
Menen tänään katsomaan Ronnia ja muita kisuja eläinhoitolaan. Voibi olla, että jos työpaikan pojat ei hae Ronnia pois sieltä niin minä haen ja siitä tulee meille kotikisu. Tämä siis vain jos pojat ei hae sitä pois. Hakumaksu on jotain 130€ ja se sisältää madotukset, 2xrokotus, hoitomaksun (karantenni, ruoat, hoito) ja pallien poistamisen. Minusta ei ole ollenkaan paha hinta. Nyt jo toivon että pojat ei hae sitä pois! :) Nyt olisi tilaakin paljon... Kissalle meinaan pitää luvata sisäkoti, asianmukainen hoito ja huolenpito, eivätkä ne anna sitä savustamon ulkokissaksi ilman, että ketään todella omistaisi ja ottaisi vastuuta kissasta. Nyt pitää vain keskustella poikien kanssa vielä asiasta mitä tehdään. Meinaan itse en aio sitä sieltä hakea pois ja jättää savustamolle oman onnensa nojaan, kuten sen elämä on tähän asti ollut. Ei kissa pelkällä silakalla elä, vai mitä?
Ronni -kuva lokakuulta

Muutoin viikkoon on kuulunut yläkerrassa Sonja olkkarin remppaamista. Laitettiin laminaattia hänen makuusoppeen, maalattiin olkkarin lattia ja Henkka listotti vielä hiukan. Töissä on normaalin kiireistä, niinkuin aina. Kala tekee kauppansa ihan ok. Mulla on vaan pieni munkkiongelma töissä. Pomo tuo joka päivä herkkupullia, munkkeja ja viinereitä töihin. Paino on noussut huimasti syksyn aikana ja nyt sille tulee STOPPI! En aio syödä enää noita sokerirasvapommeja! :) Ratsastus on nyt kurjasti jäänyt muitten kiireitten jalkoihin ,en vain ole millään ehtinyt kotonaolon lisäksi tallille. Ehkä keväämmällä taas.

Ihana ilma ulkona! :D

Kommentit

Suositut tekstit