Kuulumisia ja hiustenleikkuukokeilu youtuben tyyliin

Kesä ja kärpäset meni äkkiä taas. Ehdin viettää lomaa huikeat 4 viikkoa, viides jäi varastoon vielä odottamaan talvea vaikka sekin piti jo nyt kuluttaa. Kävimme purjehtimassa saaristossa miehen isän purkkarilla, reittinä Parainen-Seili-Pakinainen-Keistiö-Lappo-Jungfruskär-Korppoo-Pakinainen-Nauvo-Utholma-Aspö-Björkö-Jurmo-Gullgrona-Parainen(Lemlahti). Viikon saimme aikaa kulumaan reitillä halki saariston. Ihmeellistä vauhdin hurmaa vaikka solmuja oli parhaimmillaan vain kuuden pintaan. Emppukin viihtyi veneessä hyvin, koira tosin jäi välillä Pakinaisiin mökille hoivaan kun tassut ei pitäneet kannella ja siitä tuli sellaista jännittämistä ettei kenelläkään ollut kivaa. Moottoriveneessä Dorkkis tulee paljon paremmin toimeen.
Emil aloitti koulun nyt ykkösellä ja harjoittelemme parhaillaan bussillakulkemistä ysin aamuihin kun äiti ei pääse heittämään kouluun. Onneksi koulubussit kulkee suoraan ikkunan alta koululle. Eka viikko meni hyvin ja tokalla viikolla sitten se odotettu konfliktipuhelu opelta tuli. Ope kysyi onko pojalla "jotain diagnoosia psykologilta"... LoL. Sanoin että tarvitsee vain kuria ja rajoja tarvittaessa tehostetusti kun on niin vilkas. Ope oli käskenyt pistää kamat kassiin ja sälli ei ollut suostunut, joten pikkumies veti pultit tästä. Ope oli alkanut riuhtomaan kädestä rauhoittumaan sivuun ja siitä vasta riemu oli revennyt :S oi voi.... Sitten käytiin kotona keskustelua että vaikka kuinka ketuttaisi ja tuntuisi epäreilulta, pitää opettajaa totella ehdottomasti ja kyseenalaistamatta. On se hankalaa. Koulua takana siis jo yhteensä 8 päivää. Odotan innolla seuraavaa yhdeksää vuotta! :P

Eilen kokeilin leikata hiuksia itse ns. ponnaritekniikalla. Tuli ihan kivat! Siinä kammataan kaikki hiukset ponnarille eteen ohimolle ja sitten vain NAKS! Youtubesta löytyy useita videoita toimenpiteestä jos etsii mm. easy hair cut ponytail tai jotain sinnepäin. Aikaa meni operaatioon alle 5 min ja töissä kaikki kehui kuinka kiva uus tukka :) Heee... kolmenkympin säästö ja ihan normi harakanpesä :) Mutta mutta.... värjäystä ei mun pää enää kestä. Olin jo lähes unohtanut kauhukokemukset pari vuotta sitten kampaajalla käydessä kun pää oli täynnä vesikelloja ja hengitys salpaantui, mutta nyt ne tuli uudestaan virkeään muistiin kun koitin kotona laittaa raitoja kaupan väripakkauksella. Varovasti yritin laittaa ainetta niin ettei se koskisi päänahkaan, mutta ei mennyt montaa minuuttia kun kirveli silti ja piti pestä pois koko shaiba. Muoh, nyt taidan olla velvoitettu kärsimään koko ikäni luonnollisista hiuksista, joita ennen ei tarvinnut nähdä kun pää loisti mitä milloin ihmeellisimmissä sateenkaarenväreissä.

Tänä kesänä piti ehtiä tehdä talolle vaikka mitä! No se jäi. Ollaan saatu vain yläkerran ikkunoista puolet maalattua ja toinen puoli odottaa vielä. Sekään ei ole vielä valmis. :) Masentavaa mut ei auta. Ei ole niin helppoa tuo remppaamisen motivaation haku. Ensi kesäksi siis siirtyy katto, loput ikkunat, julkisivumaalaus, muutamien lautojen vaihto, pihan teko... jne... Tosi hidasta ja nyt on ihan voimat kadoksissa kun päivät tekee duunia. Mutta työ on kivaa! Mulla on edistynyt työprojektit kivasti loman jälkeen perustyön lisäksi ja voin sanoa että ensi keväänä paikka ruorastaan räjähtää jos saadaan suunnittelemani vientikuviot läpi! :D Oujea! On niin kivaa olla työllistynyt iktyonomi, joka saa vielä tehdä unelmaduuniaan! Päivät rullaa kivasti ja vielä kun saisi tuon avosiipan opiskelut pakettiin niin sitten oisi tosi jees myös rahatilannekin! Nyt pitää tyytyä porskuttamaan peruspalkalla, josta ei tahdo luksuksiin riittää mitään, mutta sitten voisi harkita talonrakentamista ja vaikka uudempaa autoa. Noin kolme vuotta vielä... mutta senhän kestää vaikka päällään seisten varsinkin kun vertaa viimeisiin ... ööö.... kaikkiin vuosiin jotka on kituutettu opiskelijabudjetilla ja painettu duunia niskalimassa. Nyt saa luvan hellittää! :) Oujea!

Hei kävin mä myös Pietarissa kesällä! Työmatka tosin, mutta keskellä lomaa. Pietari on niiiin kaunis kesällä, suosittelen vahvasti menoa ja nauttimaan yö-elämästä! Se kaupunki ei nuku koskaan.

Pietarissa normi naisten vessa. 
Tämä siis komeassa palatsissa, jossa pidettiin Venäjän eläinlääkintöviranomaisten ja Suomen Eviran arvovaltainen seminaari. 
Ei paperia. 

Tukkakokeilun tulos

Dorkin kesä

Rantis

Kyllä, ratsastin yöllä keskellä Pietaria Nevskiprospektilla pienessä sievässä. 


Kommentit

Suositut tekstit