Neulekärpäsen puremaan lääkettä!

Voi eih! Nyt olen ihan hurahtanut vaan noihin helppoihin sukkasiin! Ja tajusin ettei aika riitä millään kaikkien ideoitten toteuttamiseen nyt heti välittömästi! Löysin netistä äsken aivan ihanien kalajoki-sukkien ohjeen, jotka oli kirjoitettu neuleaiheiseen blogiin. Löysin vielä jonkun toisenkin tekemät sukat edellisen ohjeen mukaan vaaleanpunaisella langalla tehtynä ja nyt on aivan pakko päästä kokeilemaan jotain versiota noista laineikkaista perussukista. Ainoa ongelma on vaan se, että mä en oikeasti osaa lukea neuleohjeita! Mulla on vakava ongelma asian kanssa, koska teen aina kaikki sukat ja lapaset ja muut vähän sinnepäin koska en vain ymmärrä mitä kaikenmaailman ylivetokavennukset sun muut oikeen on. Oikein ja nurin vielä ymmärrän ja lisäyksen silmukoiden väliin, mutta siinä sitten ymmärrystaso hälvenee mitä hankalampi ohje on. Palmikot peruspalmikkoa lukuunottamatta ja muut reikäkuviot eivät tule kysymykseenkään kun en vain osaa. Täytynee opetella siis.
Yöllä meiltä poksahti taas sulake kun pakkanen laski sinne kahdenkymmenenkahden paikkeille. Voi rähmä! Ilma-vesilämpöpumppu vie näillä pakkasilla ihan törkeesti sähköä. Vaikkakin nyt on kuukausikulutus pahimmillakin pakkasilla (öljylämmitykseen) verrattuna suurinpiirtein hiukan alle sama kuin öljyllä KOKO VUODEN kuukausikeskiarvo! :) Kesällä maksaa itsensä sitten takaisin. Nyt pitänee vissiin vaihdella sulakepohjatkin isompiin jos sähkökaapelit antavat myöden. Kökkö. Oli aikaste viileä aamulla mutta oli kiva herätä siihen kun joku häärää kaffepannu kuumana ja takkatuli loimottelee vieressä. Autokin oli lämmitetty valmiiksi kun pääsin lähtemään töihin. Vein pojan eskariin tuntia aikaisemmin kun piti vielä heittää työkaverin lapset kouluun pienenä palveluksena. Aika kiva aikainen aamu vaikka olikin kylmä ulkona ja sisällä :)
Huomenna olisi ohjelmassa aamulla Piispanristin eläinliikkeen konkurssihuutokauppa, josta ehkäpä löytyy jotain elukoille. En ennen olekaan ollut moisissa tapahtumissa, joten on tuo huutokauppaetiketti  pikkaisen hakusessa. Katsotaan  nyt onkos siellä mitään  ostettavaa enää.
Erittäin kaunis päivä!


Kuvia toimistolta mun työpisteestä :)


Kommentit

Suositut tekstit