Isänpäivän jälkimainingit

Isänpäivä oli ja meni :) Oma iskäkin kävi meillä syömässä eilen illalla ja ruoan päälle pelailimme hieman tietopeliä, jossa voitin tietysti. Illan menu alkoi katkarapukoktailsalaatilla, jonka jälkee tarjolle ilmestyi konjakkimarinoitua kananrintafilettä sinihomejuustokastikkeellä lohkoperunoitten kera ja jälkkäriksi sävelsin omasta päästä kinuski-puolukkaparfaitin. Nams nams. Illan viininä oli Chileläistä luomuvalkkaria, jonka nimeä en enää muista mutta rieslingiä oli ja hyvää sellaista. Illan päätteeksi kolistelimme vielä yläkertaan naputtelemaan lattiaan vähän vinyylikorkkia viinilasillisen kera. Ei hullumpi isänpäivä! Aamulla valokuvaus ala kännykamera iski kärpäsen pureman lailla ja pätkäsin muutaman otoksen meiltä kotoota:
Keittiö alkaa olemaan lähes valmis.
Kierrätysmateriaaleja on käytetty mahdollisimman paljon.
Hella on vanha, liesituuletin ostettu uutena verkkokaupasta.

Tiskipöytä löytyi TORI.FI:stä, kaapinovet Iskun poistomyynnistä. Hana on ystäviemme vanhasta keittiöstä poistona saatu heidän keittiöremppansa yhteydessä. Vetimet Ikeasta, valkosaarnilaminaatti Starkilta. Hyllyn ryngot, jää + pakastinkaapit ja pöytätasot ostimme Porista puretusta keittiöstä ja kasasimme tarpeelliset osat yhteen. Tiskikone on vanhasta kämpästämme siirretty ja sille on tehty oma kolo tiskialtaan alle.

Näkymä eteisestä keittiön perälle. Joulutähtikin on päätynyt ikkunaan.

Vessassa on kiva säilyttää suosikki hiuskoristettani :)

Islanninmatka muisto printattuna kehykseen.

Kahden vuoden kukkimattomuuden jälkeen tämä Ikean kaunokainen on herännyt taas eloon ja on jo varmaan kuukauden jaksanut kukkia.

Isänpäiväruusut

Kalapannualunen koukussaan keittiön seinällä. Tämän löysin saaristolaismarkkinoilta jotain vuosi sitten. Ihan paras!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit